Derneğimizin Kadınlar Platformu 2026 yılına hızlı başladı
Derneğimiz, sosyal ve kültürel etkinliklerinin yanında, öğrencilere eğitim desteği ve ihtiyaç sahiplerine zaman zaman yaptığı yardımlarla, birlik ve beraberliği sağlamak, hemşerileri arasındaki bağı kuvvetlendirmek, yaşadıkları Maltepe’de hemşerilerini buluşturma çalışmaları Yönetim Kurulunca hız kesmeden devam ediyor.
Kadınlar Platformu buluşması
Yönetim kurulu üyesi ve Kadınlar Platformu Başkanı Nurten Kayabaşı’nın şubat ayı etkinliği dolu dolu geçti.
Dernek lokalinde toplanan kadınlar; yapılan faaliyetler konusunda bilgilendirilerek, şimdiye kadar verilen destek için teşekkür edildi.
Mart ayında yapılacak olağan genel kurul konusuyla, birlikteliği sağlamak adına Kadın üyelerin sayısının artması için her üyeden destek isteyen Nurten Kayabaşı, her ay toplanabilmek adına Kadınlar Buluşması ve İMECE başlattı.
Dernek başkanı Fuat Çatal; gelenekselleşen Kadınlar Buluşmasını” 2026 yılı ilk toplantısını gerçekleştiren Nurten Kayabaşı ile toplantıya katılanlara teşekkür ederek, bu faaliyetlerin devam edeceğini, İMECE dayanışma gününün ayda bir dernek lokalinde olacağını belirterek katılan ve destek veren tüm kadınlara teşekkür etti.
Kadınlar Platformu Başkanı Nurten Kayabaşı; 14 Şubat gününde gerçekleştirdiğimiz bu dayanışmabuluşma organizasyonumuz bizim kadınlarınemeğini gücünü ve dayanışmasını konuştuk, sevginin birlikte üretmek ve birbirimize destek olmakla daha da büyüdüğümüzü konuştuk. Pltform üyelerimizin tamamının katılımından mutlu oldum, yeni projeler için çalışmalarımız devam edecek dedi.



