♥♥♥ Annelere-Annelerimize ♥♥♥

Yeni doğan her bebeğin meleği,

yaşı ne olursa olsun koruyucusu,

her yaşta danışmanı ve ustası,

hayata baktığı yüzü olan ANNELERİMİZ. 

Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği 9. kez düzenlediği “Anneler günü kahvaltısında” Malatyalıları buluşturdu. 

Dernek lokalinde bir gün önce buluşan yönetim kurulu üyeleri yöresel ürünlerin ve kahvaltı ürünlerinin hazırlığını yaptı. Üye ve üye yakınlarını mesajla, watsap duyurusuyla sabah kahvaltıya davet eden yönetim, pazar sabahı erkeklerin kahvaltı hazırlığıyla başlayıp, Annelere, Anne adaylarına, Kız kardeşlere ve Kızlarına 44 çeşit ürünün bulunduğu kahvaltıyı ikram ederek günün sürprizini yaptılar.

Kahvaltıya yerel basının ilgisi ve “Başkan Fuat Çatal’ın 1927 doğumlu annesi Mihriban Çatal ile Bayram Gemici’nin Annesi Fadime Gemici eski dostlukları Cumhuriyet yılları yaşanmışlıkları, Atatürk portresi önünde sevgi dolu muhabbetleri”  ile günün en güzel anını yaşattılar.

Geçmişten günümüze annelerimizle anılarımız konulu slayt hazırlayan Büşra-Elif-Gamze Çatal gözleri yaşaran büyüklerine jest yaptılar.

Etkinliğe destek vererek katılan, Başkan Fuat Çatal, İbrahim Arslan, Metin Yalçın, Hikmet Karadağ, Muzaffer Doğan, Nurettin Çorlu, Selami Çiçek, Hasan Aydın ve Bayram Gemici tek tek annelerin günlerini kutladılar.

Hazırlıklara destek verip etkinliğin başarılı geçmesini sağlayan, Nihat Aydın, Mehmet Erikçi, Nafi İlçin, Serdar Çifçi, Mahmut Alikaşifoğlu ve Celal Akgül bundan sonraki etkinliğin Ramazan dolayısıyla “İftar Yemeği” olacağını ve geniş bir katılım için şimdiden başlayacaklarını belirttiler.

?
?

?