15.Yılında AYMD de geleneksel Aşure dağıtımı

Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği etkinlikleriyle üyelerini bir araya getirmeye devam ediyor. Birlik ve beraberliği, mutlu anları paylaşmayı düstur edinen dernek yönetimi her yıl düzenlenen aşure dağıtımını 6 Ekim 2018 cumartesi günü yaptı.

Yerel basın ve siyasiler yalnız bırakmadı.

Başkan Fuat Çatal ve yönetim kurulu üyeleri davete icabet eden üyelere, üye yakınlarına, misafirlere, yerel basın temsilcilerine ve siyasilere birlik beraberlikte aynı ortamı paylaşmanın, aşurenin ruhuna uyduğunu, bugün katılım gösteren farklı siyasi parti üyeleri, her şehirden misafir ve Maltepe yerel gazete yöneticileri aşure tadında birliktelik sağladı diyerek teşekkür etti.

Dernek lokali doldu boşaldı.

Saat 1400 de başlayan programa, her kesimden katılım vardı. İlçe başkanı Engin Özkan, seçim müdürü Ekrem Dündar, belediye eski başkan yardımcılarından Nail Çiftçi, dernek başkanlarından Ali Takmaz, Katılımcı Maltepe gazetesinden Melek Köselerden, Maltepeekspresten Cengiz Doğan, Zabıta Müdürü Celal Çelebi, Başkan Fuat Çatal, yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Aslan, Metin Yalçın, Nihat Aydın, Nurettin Çorlu, Muzaffer Doğan, Hikmet Karadağ, Celal Akgül ve Selami Çiçek katılarak destek verdiler.

Bayanlardan faaliyet.

Nurten Kayabaşı tarafından yeni bir faaliyet başlatılarak 15 günde bir buluşacak ve sosyal etkinlik yapacak bir ekip kuruldu. Aşure dağıtımı ve misafirlerin sohbetleri bir araya gelen herkesi mutlu ederken, bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere vedalaştılar.