“AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Ümit Çoban’dan Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği’ne Ziyaret “

İSTANBUL

24 ve 26 Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili ve Sanayi,Ticaret,Enerji,Tabii Kaynaklar,Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Osman Boyraz ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Ümit Çoban ve beraberindekiler Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği’ne birer ziyarette bulundu. Boyraz ve Çoban ziyarette Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Çatal ve yönetim kurulu üyelerinden yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Sanayi,Ticaret,Enerji,Tabii Kaynaklar,Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi  Osman Boyraz, ”Toplumu ilgilendiren konularda sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset ve yerel yöneticilerin, şehre katkı sağlamak için tüm aktörlerin işbirliği yapmaları çok önemli” dedi.

Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Çatal “ Osman Boyraz’ın Maltepe’miz adına bir şans olduğunu belirtmek isterim.”

Ziyarette ilk olarak konuşan Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Çatal  , Osman Boyraz’ın  “Maltepe adına bir şans olduğunu belirterek, derneğin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi STK’lar ve yerel idareler arasında işbirliğini artırmak, deneyim paylaşımını sağlamaktır. Bu anlamda katkı ve desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av.Ümit Çoban’dan dernek yönetimine başarı mesajı 

Çatal’dan daha sonra söz alan  AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av.Ümit Çoban  da yaptığı konuşmada Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği’nin yeni yönetimine başarı dileklerini ileterek şunları söyledi:

“Öncelikle yeni seçilen yönetim kurulu hayırlı uğurlu olsun. Allah birlikteliğinizi daim eylesin inşallah. Böyle güzel mekanı insanların hizmetine sunan gönüllü yöneticilere de teşekkür ediyorum. Bizlerin de sizlerle buluşmamıza vesile oldular. Sağ olun, var olun ,bu sıcak karşılamanız bizleri mutlu etmiştir”

24 ve 26 Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili ve Sanayi,Ticaret,Enerji,Tabii Kaynaklar,Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Osman Boyraz “Derdimiz Millete Hizmet Etmek.” 

24 ve 26 Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili ve Sanayi,Ticaret,Enerji,Tabii Kaynaklar,Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Osman Boyraz da yaptığı konuşmasında Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği’nin   Anadolu Yakası ve Maltepe’de ciddi bir açığı kapatan bir dernek olarak gördüğünü ifade ederken şunları söyledi.

“Maltepe’nin sosyal hayatına ve değerlerine ciddi anlamda önem verdiği için ve her türlü katkıyı sağladığı için Anadolu Yakası Malatyalılar Derneğine teşekkür ediyorum. Bir Azeri ata sözü diyor ki, derdi olmayan dünyaya yük olurmuş, bizim derdimiz bu millete hizmet etmek, bu milletin ekmeğini büyütmek, aşını büyütmek” Sivil toplum örgütlerini geçmişten geleceğe bir köprü olarak görüyorum. Özellikle gelenek ve göreneklerini yaşama ve yaşatma adına bir fırsat. Aynı zamanda değişik coğrafyalardan İstanbul’a geldik. İstanbul’un ve Maltepe’nin dokusuna, kültürüne mutlaka katkı sunmalıyız.”