Malatya Platformdan davet

Genel başkanlığını Muzaffer Tunç’un yürüttüğü Malatya Platformunun iftar davetine Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği Yönetimi olarak katılım sağlandı.

Dünya Basın Mensupları Dernek Genel Başkanı ve Malatya Platformu Genel Başkanı Muzaffer Tunç, Sivil Toplum Kuruluşları başkanı, Muhtarlar Başkanı ve İstanbul Mezarlıklar Müdürünü iftar yemeğinde Malatyalı hemşehrileriyle buluşturarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunmalarını ve tanışmalarını sağladı.

Yönetimden Destek

Anadolu Yakası Malatyalılar Dernek Başkanı Fuat Çatal, başkan yardımcısı Hikmet Karadağ, Sayman Nihat Aydın ve genel sekreter Selami Çiçek’in katıldığı programda Fuat Çatal bir konuşma yaparak, derneklerin toplumdaki yerini ve Anadolu yakası Malatyalılar Derneğinin faaliyetlerini anlattı.

Birlik beraberlik mesajı

İftara katılan Malatyalı ve Malatyayı sevenler, birlik beraberliğin önemli olduğunu; Muzaffer Tunç ise sadece Malatya’nın iyi ve başarılı olmasının yeterli olmadığını tüm şehir ve beldelerimizin başarılı, güvenli ve yaşanabilir olması gerektiğini belirtti.

Başkan Fuat Çatal; Anadolu yakasında dernekler arası ilişki ve faaliyetlerin merkezinin Anadolu Yakası Malatyalılar Derneği olduğunu yıl içerisinde yapılan etkinliklerle hemşerileri buluşturduğunu belirtti.

İstanbul Mezarlıklar müdürü

İstanbul Mezarlıklar müdürü Süleyman Ecin; insanların acılı gününde yanında olmanın ve kimsenin yapamayacağı son vazifeyi yüksünmeden yapmanın huzurunu yaşadıklarını belirtti.

15 milyon insanın yaşadığı yerde mezarlıklarla ilgili sorun olmaması için çaba sarf edildiğini, hemşehrilerine kapısının devamlı açık olduğunu belirtti.

Selami Çiçek haberi

 

?